BeGroovy Forums
Welcome, Guest. Please login or register.
March 29, 2017, 03:10:59 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the BeGroovy Forums. Let us know what you think of the Haiku Alpha 4.1 release.
35809 Posts in 5215 Topics by 289 Members
Latest Member: macsociety
* Home Help Search Login Register
+  BeGroovy Forums
|-+  Support
| |-+  BeOS Support
| | |-+  MP3 attribute/indexing question [and bitrates show up garbled]
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: MP3 attribute/indexing question [and bitrates show up garbled]  (Read 4868 times)
DJMaytag
Groovin'Baby
*
Posts: 17


WWW
« on: December 20, 2009, 01:00:30 PM »

hey all

it's been a number of years since I used my (now old) BeOS machine, and I'm trying to remember a few things about getting my MP3 attributes indexed properly so they can be searched via Tracker. The first thing I've noticed is that many of the bitrates show up as VERY different than what they should be, as in 192kbps files showing up in Tracker as 30kbps.

I used Scot Hacker's "Rip Enc" to set up the attributes on all the drives on the machine, and copied all my MP3's to a new partition (I'm moving some things around now than I've realized Dan0 can make BFS's larger than 60Gb - so I don't have to have EIGHT 30Gb drives on this machine). I thought that would do the trick, but no luck. I went into Terminal and used lsindex to see what attributes are indexed, but whenever I try to seach via Tracker by, say, artist... I get no results.

Could this be something I'm doing wrong, or could it be a bad combo of using Dan0 + the newest OpenTracker?

Thanks in advance.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!